Hvem er vi?

Vi er Joy Hundesalong, din lokale hundefrisør.

Her hos oss kan du både få badet, klippet, nappet samt klo klipping av din hund. Katter er også hjertelig velkommen for behandling. Har du behov for et kurs i hvordan du klipper din hund så er vi de rette til å hjelpe deg. Vi stiller også opp for oppdrettere som ønsker å samle sine valpekjøpere for informasjon/kurs i stell/behandling av valpen sin.

Møt sjefen

Har i løpet av livet hatt både sau, katter, kanin og hund. Prøvde så noen år å leve uten dyr. Men etter en sommer som dyrepasser til 3 hunder, anskaffet jeg meg 2 Cocker Spaniels i løpet av et halvt år i 2017.
Allerede før anskaffelsen, visste jeg at dette var en hunderase som trengte jevnlig stell og pleie. Etter som tiden gikk begynte jeg å tenke tanken om å starte opp med hundepleie på full tid.

Som seksjonsleder hos NRK Lisensavdelinga i mange år, hvor usikkerheten for videre eksistens til stadighet var på dagsorden hos politikerne. Var jeg ikke i tvil den dagen beskjeden om nedleggelsen kom, nå er muligheten der til og virkeliggjøre drømmen som bare hadde vokst seg sterkere og sterkere frem. Et gründerkurs, hundekurs og flere klippekurs ble gjennomført, før jeg sluttet hos NRK. For å skaffe meg erfaring med raseklipp, har jeg og hundene mine deltatt i mange hunde-utstillinger hvor jeg skaffer meg viktige erfaringer og informasjon om forskjellige raser. Dette ser jeg på som svært viktig for å kunne behandle rasene slik de bør.

I jobben min nå som hundefrisør, kan jeg bare ikke få nok tid sammen med disse elskelige dyrene. Det har nå ført til at jeg har 3 Cockere idag. For hver rase jeg behandler eller som bare er innom salongen, ser jeg hvilken forskjellig personlighet de har. Opplever da at dette var jo en nydelig rase, og kunne godt tenke meg å ta den med hjem. 😊

Mottoet i vår salong er et rent, velstelt og lykkelig kjæledyr.

Hjertelig velkommen innom, om så bare for kjæledyrprat.

Lyst til å prøve oss?

Velg hva vi kan hjelpe deg med på knappen under.

Handlekurv
Rull til toppen